THEOXENIA HOTEL

Разположение

Theoxenia Boutique Hotel се намира на известните скали в центъра на град Фира. Летището на Санторини е само на 7.5 км, а Иа на 11 км. Разположен в центъра, в известната скала на Калдерата, той е с изглед към морето и вулкана на Санторини. След основното си обновяване през 2001 г., Theoxenia е идеално място за престой в центъра на Фира, с ограничен брой от 9 стаи, предлагащи лукс на градски хотел с персонализирана и модерна нотка.
Местоположението му е удобно:  до най -добрите ресторанти , таксиметрови и автобусни точки, музеи и традиционни пешеходни пътеки, улица Виа д'Оро с многобройните си магазини за бижута и кристали, вариращи от Rolex и Bulgari или Dior до Lalique и Baccarat.

В стаите

Стандартните стаи са с гледка към площада на Фира.

Стаите Superior са привилегировани с изглед към Калдерата и вулкана, от прозореца или балкона, всяка обзаведена с легла с метална рамка и екологичен ортопедичен матрак с бамбукова пяна.

Всички стаи са оборудвани с диван, напълно обслужен мини бар, директна цифрова телефонна линия, сателитна телевизия (включена CNN), прозорци с двоен стъклопакет и врати за намаляване на шума, климатик или независимо отопление, което може да се регулира по желание на гостите, сешоар и Wi-fi.

Сайт на хотела

http://www.theoxenia.net/

Изхранване

BB - нощувка със закуска

Таблица с цените

(За да направите резервация натиснете върху цената на избраните дата и вид настаняване)

STANDARD ROOM - BED AND BREAKFAST

Дата

2023-05-02

възр в двойна стая

2 възр

3 възр

2 възр + дете (0.00-1.99)

2 възр + дете (2.00-11.99)

1 възр

SUPERIOR ROOM - BED AND BREAKFAST

Дата

2023-05-02

възр в двойна стая

2 възр

3 възр

2 възр + дете (0.00-1.99)

2 възр + дете (2.00-11.99)

1 възр

* Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на VIVATOURS